Numarul 1 in tesaturi !!!


Inca din 1992 suntem pe primul loc in comercializarea tesaturilor pe teritoriul Romaniei


mai mult...
Logo Slide1

Alege moda viitorului !!!


Suntem intotdeauna in pas cu moda, veniind in intampinarea tuturor dorintelor clientilor nostrii. 


mai mult...
Logo Slide2

Fii in trend !!!


Doar de la noi poti cumpara materialele textile potrivite tinutei tale !!! Aducem ultimele noutati in domeniu fiind mereu conectati la cum evolueaza trendul global !!!

 


mai mult...
Logo Slide3

Despre Noi

     Firma S.C. UNICO S S.R.L., infiintata in anul 1992, este importator direct de tesaturi din China, Turcia, Pakistan, Ungaria, etc..

     Gama noastra de produse este foarte variata cuprinzand: tesaturi din bumbac( chiffon, bumbac creponat, damasc, finet, doc, tercot,etc.), tesaturi sintetice( catifea, dantele, voaluri, saten, paiete, broderii, captuseala, latex, imitaite de piele, etc.), perdele, draperii, materiale decoratiuni, lenjerii de pat, lenjerii 3D, steaguri, meteraru

      Firma noastra are sediul social in Hunedoara, dar are punct de lucru in Timisoara si Aradurmand sa ne extindem pe viitor si in alte zone din tara.

       

      Magazinul nostru din Arad ofera o gama larga de tesaturi, perdele, draperii si lenjerii de pat. Aici gasiti cea mai mare gama de materiale textile din Arad.
    
      In 1992 cand am infiintat firma UNICO S S.R.L. ne-am gandit sa oferim clientilor tesaturi si materiale textile de cea mai buna calitate din import.

      In decursul celor peste 20 de ani de activitate am adus produse care sa satisfaca gusturile tuturor clientilor nostri pastrand totodata preturile la minimul posibil. Materiale textile de cea mai buna calitate au fost livrate clientilor nostri, primind din partea acestora numai cuvinte de lauda.

 

      Speram ca si in urmatorii ani de functionare sa ne ridicam la standardele dorite de clientii nostrii, furnizandu-le, ca si pana acum, cele mai bune tesaturi din Romania !!!

   

    

    SUNTEM INSCRISI SI PE SEAP !  ACCEPTAM PLATA SI PRIN TREZORERIE !

 

    Firma " UNICO S " S.R.L. a obtinut locul 2 in TOP AFACERI ROMANIA   2010 si locul 3 in TOP AFACERI ROMANIA 2011.

 

    IN  2012,2013 si 2014 AM OBTINUT  LOCUL 1 in TOP AFACERI ROMANIA !!!